Website maken in wordpress en joomla!

Verkoop je producten of diensten? Of werf je fondsen voor een non-profit stichting? Wil je alleen  kennis delen op je website of zijn er nog andere doelen die je wilt bereiken?
Naar aanleiding van jouw vraag ga ik op onderzoek uit welk template in WordPress of Joomla! het meest geschikt is en pas dit aan jullie huisstijl aan. Na oplevering zijn de webteksten SEO-vriendelijk en staan er duidelijke call-to-actions op de website zodat potentiële klanten of donateurs in de gewenste richting worden gestuurd.

Website onderhoud

MES Communicatie maakt gebruik van een Content Management System (CMS) bij het maken of opzetten van een website. Hiermee is het gemakkelijker om zelf websites aan te passen of aan te vullen, zonder hiervoor een websitebouwer te hoeven inschakelen of zelf in HTML code te moeten speuren. Veel mensen kunnen met een CMS vervolgens zelf verder aan de slag. Wanneer je hier bijvoorbeeld geen zin of tijd voor hebt, dan blijf ik het beheer van de website ook graag voor jullie verzorgen. Dit kan eenmalig op basis van mijn uur tarief of door gebruik van een digitale strippenkaart.