Even kennismaken…

Aangenaam, mijn naam is Annemieke Mes.

Om het beste resultaat te behalen werk ik graag gestructureerd en nauwkeurig. Door cursussen te volgen en veel te lezen over SEO, copywriting en (marketing)communicatie blijf ik goed op de hoogte van de laatste inzichten op mijn vakgebied.

Annemieke

Ik word door familie en vrienden omschreven als positief, behulpzaam en een doorzetter. Oud-collega’s in het communicatievak vinden mij accuraat, deskundig en zelfstandig.

Ik ben in mijn element als ik creatief bezig kan zijn. Ik word blij van het (her)schrijven van teksten, creëren van online en offline communicatiemiddelen en plannen en organiseren. Ook het opzetten en beheren van websites vind ik erg leuk om te doen.

Vrije tijd & Interesses

Hardlopen – muziek – dans – voeding – krachttraining – moestuinieren – fotografie – snowboarden – reizen – stamboomonderzoek

Achtergrond

Ik ben opgegroeid in een dorp in het Westland, tussen Rotterdam en Den Haag in. Tijdens mijn studie Management Toerisme en minor Bedrijfscommunicatie heb ik in Breda, ‘de parel van het zuiden’, gewoond. Momenteel ben ik woonachtig in Putten, een dorp in de buurt van Amersfoort. Ik geniet hier van de natuur; de combinatie van heide, bos en boerenland.